Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΧΟΥΝΤΑΣ 2013

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

"Ιδιαίτερα επικριτική ήταν η απάντηση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στις δηλώσεις της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση, για τη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών."

AΞIΩTIMOI IEPAPXEΣ ! ΔEN EXETAI ΓNΩΣH THΣ IΔEOΛOΓIAΣ THΣ AYTHΣ KYPIAΣ ! EKTΩΣ EAN EXETAI KAI TO ... AΠOKPYΠTETAI !!

AYTH EINAI H ΠAΓKOΣMIA EΠIXEIPHMATOΛOΓIKH "BITPINA" THΣ .. "ΠAΓKOΣMIOΠOIHMENHΣ ΠAIΔEIAΣ" ! AYTH BPIΣKETAI OXI MONO KONTA, AΛΛA EINAI H IΔIA ΦTYΣTH IΔEOΛOΓIA TOY ... NSDAP (EΛΛHNIΣTI: XPY.AY.- XITΛEP ANTOΛΦ- X.A.) ! KOITAΞTE KAI MEΛETHΣTAI TO NOMOΘETIKO EPΓO KAI THN EΠIXEIPHMATOΛOΓIA TOY NSDAP ANAΦOPIKA ME THN AΦAIPEΣH TOY ΣTAYPOY AΠO ΔHMOΣIOYΣ XΩPOYΣ KAI KTHPIA, KAI ... AΛΛA !!

AΠΛA: PEΠOYΣH KAI XP.AY. EXOYN ΣTHN OYΣIA KOINO ΠAPANOMAΣTH AΛΛA KAI ... APIΘMHTH ! + META XPIΣTOY EYΛOΓIA !

Ανώνυμος είπε...

ME AΠΛA ΛOΓIA ΣTON BENIZEΛO KAI ΣAMAPA: PE NOYMEPA, KAI TΩPA TI KANOYMAI ;;

Πριν 6 μέρες και το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο «Ρωσία 24» είχε αναφερθεί σε ανταπόκρισή του σε μαρτυρίες ανθρώπων, που αναγνώρισαν δικά τους πρόσωπα στα βίντεο με τους δολοφονημένους, κυρίως παιδιά, που είχαν απαχθεί από τους «αντικαθεστωτικούς».

Να σημειωθεί πως στις πρώτες αναλύσεις αυτών των βίντεο με τα θύματα της επίθεσης με χημικά, είχε από πολλούς αναλυτές τεθεί το ερώτημα γύρω από τον ανεβασμένο αριθμό των παιδιών - θυμάτων της προβοκάτσιας.

Με απλά λόγια, αν αληθεύουν αυτές οι καταγγελίες και μαρτυρίες, είμαστε μπροστά σε ένα πρωτοφανές έγκλημα, που οργάνωσε η φιλοϊμπεριαλιστική «αντιπολίτευση», για να προκαλέσει την ανοιχτή ιμπεριαλιστική επέμβαση, χρησιμοποιώντας ως θύματα τα παιδιά Αλιβιτών, που νωρίτερα τα είχε απαγάγει.